KATEGORİLERİM
ÇORBALAR
(2)
ET YEMEKLERİ
(3)
HAYATTAN
(2)
kekler
(4)
KIZARTMALAR
(1)
kurabiyeler
(5)
SALATALAR
(7)
SÜTLÜ TATLILAR
(5)
Şeker hamurlu kurabiyeler
(7)
ŞEKER HAMURLU PASTALAR
(5)
TATLILAR
(4)
ZEYTİNYAĞLILAR
(1)
23 Mayıs 2013 Perşembe
YOĞURTLU KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER,KÖZLENMİŞ PATLICAN,YOĞURTLUSU,EKŞİLİSİ HER TÜRLÜ SALATANIN HASTASIYIM.BEN BİBERLERİ PİDE FIRININDA KÖZLETİYORUM.SİZİN BÖYLE BİR İMKANINIZ YOKSA OCAK ÜSTÜNDE,FIRINDA,MANGALDA KÖZLEYEBİLİRSİNİZ.AMA HİÇBİRİNİN LEZZETİ ODUN ATEŞİNDE KÖZLENMİŞ GİBİ OLMUYOR TABİ Kİ...KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBERLERİN KABUKLARINI SOYUYORUZ.İSTEDİĞİMİZ BÜYÜKLÜKTE DOĞRUYORUZ,1-2 DİŞ SARIMSAK KOYDUĞUMUZ YOĞURDUMUZLA KIRMIZI BİBERLERİMİZİ HARMANLIYORUZ.BU KADAR BASİT.AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder