18 Haziran 2013 Salı

BÖRÜLCE TARATOR

BÖRÜLCENİN YEMEĞİNE DE TARATORUNA DA BAYILIYORUM.BEN BÖRÜLCENİN TANELİSİNİ DAHA ÇOK SEVİYORUM.BÖRÜLCELERİ AYIKLAYIP HAŞLIYORUZ. DİĞER TARAFTA ZEYTİNYAĞI,TUZ,SARIMSAK VE LİMONLA TARATOR SOSUMUZU BLENDER'DE YOĞUN KIVAMA GELİNCEYE KADAR ÇEVİRİYORUZ. HAŞLAYIP SUYUNU SÜZDÜĞÜMÜZ BÖRÜLCENİN ÜZERİNE SOSUMUZU DÖKÜP BİR GÜN BUZDOLABINDA BEKLETİYORUZ Kİ  BÖRÜLCEYLE EKŞİSİ ÖZDEŞLEŞSİN. SONRA AFİYETLE YİYEBİLİRİZ. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder